Общи условия за ползване

ПРАВИЛА НА ПОЛЗВАНЕ


Системата и услугите предлагани в нея функционират при условията и правилата, споменати по-долу. Използването на уеб сайта предполага приемане на всички изброени правила и условия. Следователно, ако потребителят не е съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, той има право да се въздържи от ползването му, в противен случай автоматично се счита, че потребителят приема всички условия.

 
СИГУРНОСТ


Системата има най-съвременните и утвърдени приложения за сигурност, които се отнасят до личната информация на потребителите, както и до непрекъсната доставка на услуги. Всички лични данни са защитени 

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ


Всеки потребител има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването ѝ.
Стоката трябва да е в опаковката, в която е била закупена, без следи от употреба или нарушаване на търговския ѝ вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Трябва да бъдат приложени всички документи по продажбата - касова бележка от куриерската фирма, товарителница и бланка за връщане и замяна.

При връщане на стоки, Ви съветваме да се свържете предварително с наш служител, който да Ви даде подробни инструкции как да процедирате.

След като получим върнатата стока, ще се свържем с Вас за допълнителна информация или разяснения.

Стоките могат да бъдат донесени лично от потребителя или върнати чрез куриер. Всички транспортни, пощенски и други разходи по връщането са за сметка на купувача.

СИТИ СПОРТ ЕООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6. 
Сумата се възстановява само по банков път, след като клиентът предостави номера на банковата си сметка.